Laser Pico zeilboot verhuur


Ben jij niet bang voor een nat pak en ben je gek op zeilen? Dan is de onzinkbare Laser Pico de zeilboot voor jou! De Laser Pico is een één- en tweemans zwaardboot met goede zeileigenschappen. Het is een kleine, wendbare boot, die sneller omslaat dan de meeste zeilboten. Om in de Laser Pico te varen, is zeilervaring daarom wel vereist. Je moet jezelf immers weer op kunnen richten! Ga je met een groter gezelschap op pad? Combineer de Laser Pico dan met de huur van bijvoorbeeld een sloep, motorboot of andere zeilboot. Plezier gegarandeerd!

De genoemde tarieven zijn inclusief zwemvesten. Wetsuits kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs van €10. Bekijk de tarieven in onderstaand overzicht en neem contact met ons op om direct te reserveren!

Vraag reservering aan!
2 personen
Lengte: 3.50 meter
vanaf €75

Handig om te weten


Tweemans Laser Pico

De Laser Pico heeft een zeiloppervlak van 5,9 m2. Wanneer de Pico voor 2 personen getuigd is, dan heb je aanvullend de beschikking over een fok!

Laser Pico huren

Wil je de Laser Pico huren? Breng dan een geldig legitimatiebewijs mee. We vragen daarnaast om een borgbedrag van €50. Dit bedrag kan contant of per pin worden afgerekend.

Arrangementen

Combineer de Laser Pico met sloepvaren voor een onvergetelijke dag op het water! We bieden verschillende aantrekkelijke arrangementen voor het hele gezin. Bekijk arrangementen.

Tarieven Laser Pico


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€75
Middag
13.30 – 17.00
€75
Dag
09.30 – 17.00
€125
Avond
17.30 – 21.00
€75
Ma t/m Vr
Op aanvraag
Op aanvraag
Weekend
Op aanvraag
Op aanvraag

Op zoek naar een arrangement in combinatie met zeilen?


Naast de verhuur kun je ook bij ons terecht voor diverse (zeil) arrangementen.
Bekijk arrangementen.