PolyValk zeilboot verhuur


Zin om lekker te toeren over het prachtige Uitgeestermeer? Dat kan met de complete PolyValk van Bootverhuur Het Uitgeestermeer! De PolyValk is uitgerust met een rolfok, een grote, comfortabele kuip en een volledig inventaris. De ruime, stabiele en handzame open zeilboot is geschikt voor 5 personen en van het merk Ottenhome. Een heerlijke zeilboot om een weekend of zelfs een week mee te varen!

*Huisdieren zijn welkom aan boord, voor je viervoeter betaal je wel een meerpijs van €10,-

De genoemde tarieven zijn inclusief 4 zwemvesten. Wil je in het weekend varen? Houd er dan rekening mee dat je de PolyValk alleen voor een hele dag kunt reserveren. Onder het tarievenoverzicht kun je de beschikbaarheid controleren om vervolgens direct online te reserveren!

Direct reserveren!
5 personen
Lengte: 6.50 meter
vanaf €65

Handig om te weten


Benodigdheden om te varen:

Wil je de PolyValk huren? Wij vragen een geldig legitimatiebewijs en brengen een borgbedrag à €130 in rekening. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

PolyValk huren

In het weekend kun je de PolyValk alleen voor een hele dag reserveren. Tegen een meerprijs van €20 per dagdeel en €25 per dag huur je ook een buitenboordmotor. We geven geen restitutie voor ongebruikte benzine.

Arrangementen

Wil je van jullie tijd op het water een feestje maken? Wij bieden verschillende arrangementen die hieraan bijdragen; ook feestelijke arrangementen op maat!

Tarieven PolyValk


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€65
Middag
13.30 – 17.00
€75
Dag
09.30 – 17.00
€100
Avond
17.30 – 21.00
€75
Weekend
Vr 17.00 – Zo 17.00
€225
Ma t/m Vr
Ma t/m Vr
€300
Week
Ma t/m Zo
€440

Instructie Valk optuigen


Een zeilboot of motorboot huren?


Wist je dat we naast PolyValken ook motorboten verhuren? Bekijk onze motorboten.