Optimist zeilboot huren


Speciaal voor de jeugd bieden wij deze eenmans zwaardboot. De Optimist is de kleinste, internationaal erkende, wedstrijdboot tot en met de leeftijd van 14 jaar. De zeilboot wordt gebruikt voor echte wereldkampioenschappen! Wie wil daar nu niet in varen? Dankzij de ingebouwde luchtkasten is de zeilboot onzinkbaar. Wanneer jullie met een sloep of zeilboot een tocht willen varen, dan is het erg leuk om voor de kinderen een Optimist erbij te huren. De kleine zeilboot is eenvoudig achter de sloep of zeilboot te knopen, mochten de kinderen even niet willen varen. Houd er wel rekening mee dat zeilervaring nodig is om in de Optimist te varen!

De genoemde tarieven voor de Optimist zijn inclusief zwemvesten. In onderstaand overzicht vind je de tarieven per dagdeel. Bekijk de tarieven in onderstaand overzicht en neem contact met ons op om direct te reserveren!

Vraag reservering aan!
1 persoon
Lengte: 2.30 meter
vanaf €75

Handig om te weten


Zeilboot voor kinderen

De Optimist is 2,30 meter lang en 1,14 meter breed. Met een zeiloppervlak van 3,5 m2 is deze zeilboot goed te hanteren door kinderen tot en met 14 jaar!

Optimist huren

Om de Optimist te huren, neem je een geldig legitimatiebewijs mee. Er wordt een borgbedrag van €50 gevraagd, die vooraf contant moet worden betaald. De huur kan worden gepind!

Arrangementen

Voor een familiedag op het water combineer je de Optimist met bijvoorbeeld één van onze sloepen of andere zeilboten. We hebben ook verschillende leuke arrangementen!

Tarieven Optimist


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€75
Middag
13.30 – 17.00
€75
Dag
09.30 – 17.00
€125
Avond
17.30 – 21.00
€75
Ma t/m Vr
Op aanvraag
Op aanvraag
Weekend
Op aanvraag
Op aanvraag

Op zoek naar een arrangement in combinatie met zeilen?


Naast de verhuur kun je ook bij ons terecht voor diverse (zeil) arrangementen.
Bekijk arrangementen.