Zeilboot huren aan het Uitgeestermeer


Misschien is het wel het mooiste gevoel dat er is: over het water scheren, terwijl je zelf de touwtjes in handen hebt. Bootverhuur Het Uitgeestermeer laat jou dit graag ervaren en biedt daarom een verscheidenheid aan grote en kleine zeilboten voor jong en oud. De PolyValk en Fox 22 zijn moderne zeilboten, die uitermate geschikt zijn om langere tijd op het water te verblijven. Voor de jeugd zijn de zwaardboten Laser Pico en de Optimist erg aantrekkelijk. Wanneer je een zeilboot wilt huren, hanteren wij als richtlijn dat je voldoende zeilervaring hebt. Kun je nog niet zelfstandig zeilen of wil jij je vaardigheden verbeteren? Bekijk dan eens onze zeilcursussen en privélessen.

Wil je een zeilboot huren met het hele gezin? Overweeg dan de combinatie met onze sloepen en motorboten. Bootverhuur Uitgeest heeft verschillende arrangementen om jullie uitstapje nog leuker te maken, zoals een zeilregatta of workshop op maat. Wij verhuren al onze zeilboten op basis van de HISWA-voorwaarden. Zo kun jij zonder zorgen over het Uitgeestermeer zeilen en genieten van de schoonheid van deze sport!

Direct reserveren!

Een zeilboot of motorboot huren?


Bootverhuur Uitgeest is te vinden op een prachtige locatie aan het Uitgeestermeer. Een ideale en centrale plek voor iedereen die van zeilen houdt! Via ons online reserveringssysteem kun je direct een sloep, zeilboot of motorboot reserveren op jouw voorkeursdag.

Reserveer nu!