SUP verhuur


SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Met SUPpen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant. Zowel op vlak water als op zee, het blijft zoeken naar evenwicht. Door de peddelbeweging train je daarnaast ook nog je hele bovenlichaam. Omdat SUP naast een peddel- en surfsport ook een balanssport is, kom je tijdens een SUPsessie mentaal helemaal tot rust. Het past dan ook helemaal in een bewuste levensstijl.

Direct reserveren!
1 personen
Lengte: 3.60 meter
vanaf €25

Handig om te weten


Instructies SUP:

SUP board huren? Wij helpen je graag het water op en geven je uitgebreide instructies. Zo kun je altijd rekenen op een ontspannen dag op het water!

Benodigdheden om te varen

Voor de huur van een SUP board wordt een geldig legitimatiebewijs gevraagd. Ook brengen wij een borgbedrag à €50 in rekening. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Arrangementen

Wil je van jullie dag op het water een echt feest maken? Bekijk dan ook onze arrangementen en vraag naar de mogelijkheden! Wij bieden graag een arrangement op maat. Bekijk arrangementen

Tarieven SUP board


Huurtijden
Duur
Tarief
9.30 - 11.30 // 11.30 - 13.30
13.30 - 15.30 // 15.30 - 17.30
17.30 - 19.30 // 19.30 - 21.00
2 uur
€25

Bedrijfsuitje of familiedag? Huur onze SUP boards!


Ontspannen of actief het water op? Huur onze SUP boards!

Neem contact op