Optimist

Speciaal voor de jeugd bieden wij deze eenmans zwaardboot. De Optimist is de kleinste, internationaal erkende, wedstrijdboot tot en met de leeftijd van 14 jaar. De zeilboot wordt gebruikt voor echte wereldkampioenschappen! Wie wil daar nu niet in varen? Dankzij de ingebouwde luchtkasten is de zeilboot onzinkbaar. Wanneer jullie met een sloep of zeilboot een tocht willen varen, dan is het erg leuk om voor de kinderen een Optimist erbij te huren. De kleine zeilboot is eenvoudig achter de sloep of zeilboot te knopen, mochten de kinderen even niet willen varen. Houd er wel rekening mee dat zeilervaring nodig is om in de Optimist te varen!

De genoemde tarieven voor de Optimist zijn inclusief zwemvesten. In onderstaand overzicht vind je de tarieven per dagdeel. Je kunt de beschikbaarheid controleren om direct te reserveren!

Extra informatie

  • Geschikt voor: 1 persoon
  • Lengte: 2,30 meter
  • Kosten: vanaf €50

Handig om te weten

Zeilboot voor kinderen

De Optimist is 2,30 meter lang en 1,14 meter breed. Met een zeiloppervlak van 3,5 m2 is deze zeilboot goed te hanteren door kinderen tot en met 14 jaar!

Optimist huren

Om de Optimist te huren, neem je een geldig legitimatiebewijs mee. Er wordt een borgbedrag van €50 gevraagd, die vooraf contant moet worden betaald. De huur kan worden gepind!

Arrangementen

Voor een familiedag op het water combineer je de Optimist met bijvoorbeeld één van onze sloepen of andere zeilboten. We hebben ook verschillende leuke arrangementen!

Tarieven Optimist

Dagdeel Tijdstip Tarief

Ochtend

09.30 – 13.00 €50

Middag

13.30 – 17.00 €50

Dag

09.30 – 17.00 €80

Avond

19.00 – 21.30 €60

Ma t/m Vr

Op aanvraag Op aanvraag

Week

Op aanvraag Op aanvraag
Check beschikbaarheid