Laser Pico

Ben jij niet bang voor een nat pak en ben je gek op zeilen? Dan is de onzinkbare Laser Pico de zeilboot voor jou! De Laser Pico is een één- en tweemans zwaardboot met goede zeileigenschappen. Het is een kleine, wendbare boot, die sneller omslaat dan de meeste zeilboten. Om in de Laser Pico te varen, is zeilervaring daarom wel vereist. Je moet jezelf immers weer op kunnen richten! Ga je met een groter gezelschap op pad? Combineer de Laser Pico dan met de huur van bijvoorbeeld een sloep, motorboot of andere zeilboot. Plezier gegarandeerd!

De genoemde tarieven zijn inclusief zwemvesten. Wetsuits kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs van €10. Bekijk de tarieven in onderstaand overzicht en check de beschikbaarheid om direct te reserveren!

Extra informatie

  • Geschikt voor: 2 personen
  • Lengte: 3,50 meter
  • Kosten: vanaf €50

Handig om te weten

Tweemans Laser Pico

De Laser Pico heeft een zeiloppervlak van 5,9 m2. Wanneer de Pico voor 2 personen getuigd is, dan heb je aanvullend de beschikking over een fok!

Laser Pico huren

Wil je de Laser Pico huren? Breng dan een geldig legitimatiebewijs mee. We vragen daarnaast om een borgbedrag van €130. Dit bedrag moet contant worden afgerekend.

Arrangementen

Combineer de Laser Pico met sloepvaren voor een onvergetelijke dag op het water! We bieden verschillende aantrekkelijke arrangementen voor het hele gezin. Bekijk arrangementen

Tarieven Laser Pico

Dagdeel Tijdstip Tarief

Ochtend

09.30 – 13.00 €50

Middag

13.30 – 17.00 €50

Dag

09.30 – 17.00 €80

Avond

19.00 – 21.30 €60

Ma t/m Vr

Op aanvraag Op aanvraag

Week

Op aanvraag Op aanvraag
Check beschikbaarheid